Патриция Кирилова и Дончо Георгиев
Slide
Slide
Събитието е на 25 януари в клуб Дилижанс
София. Любимци на публиката от сцената и екрана ще отпразнуват новата 2019 г. заедно с агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION на 25 януари 2019 г. от 19 ч. в новото бижу на София – клуб Дилижанс (бивша Ла страда).
По време на събитието ще бъдат представени призьорите от церемониите за бизнес, туризъм и медицина, както и предстоящите мащабни събития на агенцията. Ще бъдат обявени и номинациите за Годишните медийни награди 2019.
На прага на своята 13-та годишнина VIP COMMUNICATION PR продължава да насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието, международните отношения и други сфери от обществения живот.
По традиция VIP COMMUNICATION PR стартира събитийния сезон с церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2019. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на икономиката на Балканите. Подробности в нашия сайт: WWW.VIPCOMPR.COM.
ПР-агенцията е организатор и на годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS, които възнаграждават хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.
Най-значимите постижения в строителния бранш у нас, както и общини, реализирали успешни проекти за инфраструктура, изграждане на нови обществени обекти и реновиране на стари обществени сгради са отличени от годишните награди на PR -агенцията Luxury Property Awards.
След серията от успешни събития през 2018-та, край на събитийния сезон за годината отбеляза церемонията Balkan Awards on Tourist Industry 2018, която възнаграждава значимите постижения в туризма на общини, хотелиери и турагенции от Балканите.
Голям интерес има също към медийните награди, учредени от ПР-агенцията – VIP Media Awards, както и към наградите за луксозни брандове и бизнес LifeStyle Awards. През летния сезон VIP COMMUNICATION PR прави и най-мащабното събитие в морския ни регион – Marine Lifestyle Awards.
След като раздаде толкова много заслужени награди и VIP COMMUNICATION получи поредно признание – Организацията на Обединените Българи съвместно със Салон Журналист към СБЖ връчи отличие за Родолюбиви каузи „Будител 2018“ на управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет „Шипка“ за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.
VIP COMMUNICATION PR популяризира и организира събития, свързани с български и чужди компании, институции и организации.
РR-агенция ВИП Комюникейшън продължава дарителската кампания за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
През 2018 г. агенцията спонсорира Училищния парламент към професионална гимназия „А.С. Попов“ за създаване на филма „Искам да остана в България“.
За поредицата си от инициативи, свързани с популяризирането сред бизнеса на кампанията за съхраняване на човешкия ни ресурс и поощряването на младите хора, които искат да останат в България, управляващите съдружници на агенцията станаха Коледна корица на сп. ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, медиен партньор на събитията ни през годината.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията