Slide
Slide

Кранево. Германският отбор по сихронно плуване от град Бохум проведе подготвителния си лагер във ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево. Тимът на Synchros FSB е за трети път у нас, за да подготви по най-добрия начин своите нови композиции в басейна с олимпийски размери в спортния комплекс.

Заниманията на синхронистките са били под ръководството на Стела Мухамедова, която е дългогодишен треньор по синхронно плуване в Асоциацията по плуване на Schwimmverband Nordrhein-Westfalen e.V., треньор към Deutschen Schwimmverband, както и федерален треньор в Германската плувна асоциация. Тя работи със спортистите на местния национален отбор в базата за изпълнение в Бохум.

Близо 20-дневна подготовка у нас имаха и плувците от Спортивная школа олимпийского резерва по водным видам спорта „Невская волна“ от руския град Санкт Петербург. Лагери по плуване в басейна провежда и СК „Албатрос“ от Варна с треньор Стела Митева, информират от пресцентъра на „Терма вилидж“.

В момента на футболното игрище в комплекса се провежда детски футболен турнир за деца „Тича къп 2021“.
Перлата на спортния ваканционен комплекс – Ледената пързалка, ще домакинства през септември на два турнира – от 10 до 12 и от 17 до 19 септември.

Заявки за участие са подали отбори от Испания, Израел, Латвия, Чехия, Румъния, Португалия, Полша. Организатор на традиционните вече турнири е Антон Готилов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията