Даниела Стоева
Slide
Slide

София. Даниела Стоева е назначена за заместник-министър на туризма със заповед на служебния министър-председател Стефан Янев във временното правителство на Република България, съобщиха от Асоциацията на Българските туроператори и туристически агенти.

Официално! Стела Балтова оглавява туристическото министерство

Даниела Стоева е професионалист с близо 30-годишен стаж в туризма, над 25-годишен мениджърски опит като управител на туроператорска фирма Тандем Травел ООД, успешна академична кариера и придобита докторска степен Доктор Икономика и управление (Туризъм), член на АБТТА от 2013 г., част от ръководството на Асоциацията през последните три мандата на управление, Председател на Управителния Съвет в периода 2019 – 2020 г., член на Борда на директорите на ЕКТАА в периода 2019 -2021 г., експерт в няколко постоянни обществено – държавни консултативни органи и работни групи, в т.ч. и на Европейско ниво.
АБТТА поздравява Даниела Стоева и посочва, че назначението й в експертния кабинет е адекватната стъпка в посока преодоляване на сложната пост-кризисна ситуация в туризма и в съзвучие с нееднократно заявяваната позиция на АБТТА, че устойчивото развитие на българската туристическа индустрия изисква ръководител с подходящ образователен ценз, реален професионален и организационен опит и задълбочени познания относно проблемите на българския туризъм.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията