Slide
Slide

Американско-норвежката компания Royal Caribbean предлага работата на мечтите за млади хора, които са превърнали пътуването в свой начин на живот. 

Те трябва да пътуват в продължение на три седмици из целия свят и да посещават различни интересни места, където могат да придобият нови впечатления. Условието е след това да споделят преживяванията си с останалите в социалните мрежи. И това не е всичко. Не само, че ще могат да изживеят пътуването на мечтите си, но и ще получат пари за това – около 6500 евро.

Примамливото предложение е точно за млади търсачи на приключения, които се радват да откриват нови неща и да пътешестват на места, които иначе не биха могли да видят, съобщава Блиц.
Компанията Royal Caribbean се е специализирала именно в подобни пътувания и предлага околосветски пътешествия с круизен кораб.

Работата, която е включена в офертата, предвижда три седмици пътуване на луксозен кораб.

Това проучвателно пътуване включва посещение на Аляска, Португалия, Норвегия и Дубай. Основното място, където корабът ще хвърли котва за по-дълго време е частен остров на Карибите.

И да, това не е работа за чиновници. Вместо това кандидатите за тази работа трябва да си приготвят бански, сандали, леки обувки и слънчеви очила.

Пътешествениците ще бъдат наблюдавани от професионалния фотограф Ръс Франсис.
Самата работа се предлага на пътешественици от целия свят. Тя трябва да преминат през конкурс, който ще бъде оценяван от китариста Джеймс МакВей и авторката на публикации в различни списания Надя Eл Ферду.

„Търсим хора, които зависят от количеството адреналин и изпитват необходимост от него всеки ден. Хора, които търсят приключенията, но също така умеят да уловят всеки уникален момент и след това да преразкажат историята си съвсем простичко в социалните мрежи“, разкриват от компанията.

Сподели публикацията