Slide
Slide

1. Мини Маратон Santa Run във Варна

Коледа може да се празнува по много и различни начини!
Тази година имаме едно различно и интересно предложение да се раздвижим! Предлагаме Ви да се включите в мини маратон „Santa Run“ с коледни одежди, който ще се проведе тази неделя – 15 декември във Варна. Къде по точно? Коледен базар „Задруга Коледа“ – на площадчето до статуята на арх. Дабков /ъгъла на бул. Княз Борис и ул. Драгоман“/
Маршрут: от статуята на арх. Дабков – фонтан „Рибаря с рибката – обратно до статута на арх. Дабков. Обща дължина – около 400 м. Разнообразете неделята си с мини маратона Santa Run! Носете си усмивките и коледното настроение!

2. Детско шоу с фокуси с Ненчо Илчев

Казват, че фокусниците се раждат такива, а в сърцето им винаги има място за нови вълшебства. И ако талантът е задължителното условие, то упорството в преследването на голямата мечта и безкрайната отдаденост на нейно величество Илюзията добавят нови приключения.
Заповядайте на 14 декември от 10:30 ч. в Литературен клуб „Перото“, където Ненчо Илчев ще забавлява всички деца и възрастни с фокуси и забавна програма. Входът за посетители е свободен.

3. Коледа е обич в PandorArt

В навечерието на Коледа това е едно от специалните места, което може да споделите с Вашето семейство, приятелка или колеги.
Усетите магията на ръчно изработените подаръци, да разгледате рисунките на домакините, да се порадвате на приказните им герои и да видите красивата празнична витрина. Адресът е ул. Ангел Кънчев 30 в София.
Ще видите новите дървени папийонки и аксесоари на ДървАРТ, бижутата на SophieGshop, уникалните картички на свраКа Art – paper shop и още много дрехи и бижута на автори, с които домакините работят!
Ще има коледна музика, курабийки и прекрасно настроение, обещават организаторите на Коледа е обич в PandorArt.

4. Тервел Пулев срещу Дешон Уебстър в Пловдив

За любителите на спорта е следващото ни предложение – уникалната боксова гала-вечер в Пловдив, на която Тервел Пулев атакува титлата в WBA International Cruiserweight в 12-рундова битка срещу американеца Дешон Уебстър. 14 декември, зала Колодрума, от 19 часа.

5. Ски в Банско и Пампорово

Двата най-големи зимни курорта в България Банско и Пампорово официално откриват тази седмица ски сезона. Любителите на зимните спортове имат чудесни условия за релакс в планината. Снежната покривка вече е натрупала, а единственото, което е необходимо да вземете със себе си е доброто настроение и желание да се наслаждаване на природата и чистия въздух. Хит тази година е курортът Пампорово в община Чепеларе, който привлича все повече гости от съседните балкански държави, както и от страната ни.

Условията за зимни спортове и ваканции в България – в Боровец, Пампорово и Банско, са чудесни

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията