Габриела Мари-Мишел Лабиш в центъра на Добрич
Slide
Slide

Добрич. Сейшелските острови, известни със своите бели плажове, палми, чисто море с тюркоазен цвят, са мечтана туристическа дестинация за много добричлии. Именно в Добрич обаче през 2016 година е пристигнало да се учи на туризъм момиче от това екзотично и удивително място.

Габриела Мари-Мишел Лабиш

Тя се казва Габриела Мари-Мишел Лабиш и днес с отличие се дипломира със специалност „Международен хотелски мениджмънт“ във Висше училище по мениджмънт. BGtourism.BG научи, че освен обучението си в Добрич, Габи е преминала и два специализирани туристически стажа, задължителни по време на обучението във ВУМ и организирани от Кариерния център на университета – единият е в Испания (2017 г.), а другият в Португалия (2018 г.), съответно:
– Explotacions Turistiques Olies S.L;
– Quinta do Lordeр Portugal

50 000 лалета ще цъфнат напролет в Балчик, 32 нови сорта са включени в Парада на лалетата за Сезон 2020 (снимки)

Александрос Йоанидис

Със същата специалност се дипломира и Александрос Йоанидис от Гърция. Интересно е, че рядко гърци учат туризъм в страната ни, но Александрос е избрал Висшето учебно заведение, което се утвърждава сред най-добрите на континента и предоставя много възможности за развитие след получаването на диплома. Александрос споделя, че е изключително доволен от избора си и най-вече от хората, които е срещнал в България. Благодарение на ВУМ е стажувал в Hard Rock Cafe в Кипър това лято. Сред завършилите специалността Международен хотелски мениджмънт е и Хасан Зубари от Пакистан. Той е стажувал в Испания, в туристическата индустрия: Hotelera Master Cinco S.L. през 2018 г. и в GOLDEN BAHIA DE TOSSA през 2019 г.

Сподели публикацията