Slide
Slide

София. По време на VIII Годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който ще се проведе на 8 и 9 септември 2021 г. в Разлог, ще се състои специализирано изложение. В рамките на форума ще бъдат представени индустриите, съпътстващи Медикъл/СПА и СПА туризмът.

Разлог ще бъде домакин на 8-ия Конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

В специално обособеното изложбено пространство своето място ще намерят най-добрите производители на СПА козметика, козметика за хотели, както и ще бъдат представени иновативни технологии, допринасящи добавена стойност към Медикъл/СПА и СПА продукта.

Годишните Конгреси на Български съюз по балнеология и СПА туризъм се утвърдиха като най-значимите събития в Медикъл/СПА и СПА сектора, събиращи на едно място инвеститорите и мениджърите на повече от 100 от най-добрите комплекси в България, развиващи целогодишният туристически продукт, използвайки природните богатства на страната ни – лечебен климат, минерални води, пелоиди…

BUBSPA: Собствениците на Медикъл/СПА и СПА комплексите са отговорни, не допуснаха Ковид-19 в обектите си

Специализираното изложение ще се проведе в СПА хотел Катарино (Разлог) на 8 септември и Хот Спрингс Медикъл и СПА хотел (с. Баня) на 9 септември 2021 г.

За допълнителна информация и заявка на изложбени площи –

e-mail: office@bubspa.org

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията