Slide
Slide

Банско. Това лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва със страхотни кулинарни събития. На 30 юли гостите на хотела ще имат възможността да се насладят на изключителна вегетарианска вечеря с деветстепенно меню, изпълнено със свежи и полезни съставки. Награждаваният ресторант Коме Прима отново ще е мястото, където талантливият кулинарен екип ще се развихри, за да създаде незабравимо преживяване за всички присъстващи.

Costa Venezia – Лятната царица на Егейско море, която предлага вълнуващи пътешествия и автентични преживявания (снимки)

Предстоящата вечеря ще отговори на нарастващия интерес към вегетарианството и ще съчетае в себе си най-свежите био продукти и най-подходящите вина за постигане на един завършен вкус. Събитието е подходящо за всеки, който е избрал този начин на живот или за тези, които просто искат да опитат нещо по-различно и здравословно, преоткривайки нови вкусове и съчетания от съставки. Семейната биоферма Pura Vida Organic Farm ще бъде източникът на вкусните и полезни продукти, използвани в апетитните специалитети. Продукцията там се отглежда по начин, изключващ използването на химикали, за да се съхрани реколтата и околната среда.

Хотел в Банско впечатли TUI и своите гости с качествен туристически продукт, през лятото привлича туристи с интересни тематични месеци (видео)

Единствената в региона открита кухня на ресторант Коме Прима ще позволи на гостите да наблюдават приготвянето на изключителното деветстепенно меню от главния готвач Никола Тодоров и неговия екип. Някои от здравословните и невероятно вкусни предложения, които ще възхитят присъстващите, са изкусително карпачио от тиквички, праскови, шам фъстък и пекорино романо, парфе от печено цвекло с авокадо мус и сос от рози, ароматни тортелини с трюфел и горски билки, свежо виолетово кадифе с пресни боровинки и други.

Сподели публикацията