Банско. Това лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва със страхотни кулинарни събития. На 30 юли гостите на хотела ще имат възможността да се насладят на изключителна вегетарианска вечеря с деветстепенно меню, изпълнено със свежи и полезни съставки. Награждаваният ресторант Коме Прима отново ще е мястото, където талантливият кулинарен екип ще се развихри, за да създаде незабравимо преживяване за всички присъстващи.

Costa Venezia – Лятната царица на Егейско море, която предлага вълнуващи пътешествия и автентични преживявания (снимки)

Предстоящата вечеря ще отговори на нарастващия интерес към вегетарианството и ще съчетае в себе си най-свежите био продукти и най-подходящите вина за постигане на един завършен вкус. Събитието е подходящо за всеки, който е избрал този начин на живот или за тези, които просто искат да опитат нещо по-различно и здравословно, преоткривайки нови вкусове и съчетания от съставки. Семейната биоферма Pura Vida Organic Farm ще бъде източникът на вкусните и полезни продукти, използвани в апетитните специалитети. Продукцията там се отглежда по начин, изключващ използването на химикали, за да се съхрани реколтата и околната среда.

Хотел в Банско впечатли TUI и своите гости с качествен туристически продукт, през лятото привлича туристи с интересни тематични месеци (видео)

Единствената в региона открита кухня на ресторант Коме Прима ще позволи на гостите да наблюдават приготвянето на изключителното деветстепенно меню от главния готвач Никола Тодоров и неговия екип. Някои от здравословните и невероятно вкусни предложения, които ще възхитят присъстващите, са изкусително карпачио от тиквички, праскови, шам фъстък и пекорино романо, парфе от печено цвекло с авокадо мус и сос от рози, ароматни тортелини с трюфел и горски билки, свежо виолетово кадифе с пресни боровинки и други.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA