Нимфеум
Slide
Slide

Балчик. Началото на представленията на открито в ДКИ КЦ “Двореца”- Балчик за четвърта поредна година ще постави вълнуващия шоу-спектакъл “Здравей, Лято!” Най-новите колекции на модните къщи Каролина и Мери фешън ще бъдат представени пред публика на 15 юни от 19 ч. в романтичната обстановка на Нимфеума. Ще бъде показана елегантна и вечерна мода в актуалните цветоне на сезона – пудра, кралско синьо, бяло, тюркоаз. Актуални за годината са пайетите, перлите и естествените камъни. Всичко трябва да бъде достатъчно, но не прекалено, красиво и в същото време ненатрапващо за около.

Два топ хотела на RIU по Българското Черноморие обявиха ексклузивна оферта с 40% отстъпка

Една от най-емблематичните звезди на поп-музиката в България  – Кристина Димитрова за първи път ще презентира песента си “Приятели”, в която са ключени 93 нейни приятели от фейсбук.

Ивайло Колев ще взриви публиката и отново ще завладее сърцата на всички с песента „Вече знам“, с която спечели конкурса “Бургас и морето”.

Входът за събитието е безплатен!

Повече информация за всички предстоящи събития, включени в художественотворческата програма на КЦ „Двореца“ можете да намерите на сайта https://www.dvoreca.com/ и на фейсбук страницата  „Двореца“ Балчик/“Dvoreca“ Balchik.

Габриела Тодорова

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията