Slide
Slide

* На първа линия на морето

* Рай за децата, с всички удобства за възрастни

* Море и планински бриз, а всъщност перфектната ваканция у нас със стандартите на международна испанска верига

С настъпването на така чаканото лято RIU Helios Paradise и Riu Helios Bay предлагат ексклузивна оферта, валидна само до отварянето им, което ще се случи на 18-ти юни.

Специалната оферта от 40% за целия сезон за резервации, направени  в периода 01 – 17 юни дава възможност на българските гости за достъпна лятна ваканция в хотел от международната верига Riu Hotels & Resorts.

Riu Helios Paradise, Св. Влас и Riu Helios Bay, Обзор са първите хотели на първа линия, на българското Черноморие, част от голямото семейство на Riu Hotels and Resort, които отварят врати на 18 юни 2020 г.

Веригата прилага своя дългогодишен опит за изготвяне на всеобхватни предпазни мерки, за да осигури приятен и изпълнен със спокойствие престой за гостите си.

И двата хотела са построени на границата между края на планината и началото на морската шир. Сутрин се усеща морският бриз, съпроводен с йодни пари, а през нощта планината допринася за чистия и свеж въздух. С грижа към своите гости, мениджмънта на хотелите е включил тези природни дадености в серия от сутрешни дихателни упражнения.

На релаксиращ отдих за цялото семейство в Риу Хелиос Бей може да се насладите при цени за двама възрастни и едно дете до 11 навършени години от 158 лв. на нощувка на Аll inclusive.

Селекция от местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от освежаващи коктейли се предлагат на всеки един от четирите бара: Лоби бар, Бар Басейн с чил-аут зона, Лаундж бар или Караоке бар. Откритият басейн (600 м2) се намира между хотела и плажа и разполага с водни шезлонги, отделно джакузи, както и с голяма слънчева тераса с безплатни шезлонги и чадъри.

Ваканция в Риу Хелиос Парадайз, е рай за Вас и Вашите деца с 24 часа Аll inclusive на уникалните цени от 220 лв. на нощувка за супериор стая за двама възрастни и две деца до 4 навършени години.

На разположение на гостите са 1 закрит басейн (220 m2) с хидромасажна зона и детска секция и 5 открити басейна: басейн с джакузи и хидромасажни легла (1 362 m2), втори басейн с мокър бар (1 215 m2), басейн за спорт и анимация (475 m2), детски басейн с водни пързалки (840 m2) и бебешки басейн, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните.

Резервациите вече са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosparadise.bg/ и http://riuheliosbay.bg бързо, лесно и удобно, с  възможност за заплащате  кредитна карта.  

Избери най-доброто за семейството си!

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Riu Helios
saleshelios@tts.bg /  T: +359 885 111 076
* Riu Pravets Golf and Spa

reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/

http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/

http://riuhelios.bg/

https://riupravets.bg/

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията