Slide
Slide

София. На церемония по встъпване в длъжност министър Стела Балтова прие управлението от Марияна Николова. „Основните приоритети в работата ми ще бъдат осигуряването на благоприятна среда за дейността на работещите в сектора на туризма хотелиери, ресторантьори, туроператори, транспортни фирми, екскурзоводи чрез честно и открито подпомагане и осигуряване на финансова стабилност при опазване здравето на работещите в туризма и на туристите. Маркетинговите усилия ще бъдат насочени така, че в момента на подобряване условията за пътуване, туристите да са убедени, че трябва да изберат България за дестинация на своята ваканция“.

Стела Балтова подчерта, че в духа на екипа на новия кабинет, ще работи в условията на прозрачност, почтеност и професионализъм. Тя увери, че ще разчита именно на професионализма на хората в сектора и в министерството, като ще продължи доброто, което е направено, ако има проблеми и неточности, те ще бъдат отстранени и ще работи за надграждане на постигнатото. Съвместно с другите институции и чрез активна комуникация на международния пазар, България ще бъде представяна като безопасна за отдих и развлечения дестинация.

СПА индустрията: Пожелаваме успех на доц. Балтова, общата ни цел е утвърждаване имиджа на България като дестинация за качествен здравен туризъм

Досегашният вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова пожела успех на министър Балтова и изрази надежда, че всичко, което е свършено до момента, ще бъде продължено и надградено, за да може страната ни да се утвърди като целогодишна туристическа дестинация за четири сезона. Марияна Николова изтъкна, че оставя в добри ръце управлението на туризма, тъй като Стела Балтова има богат експертен опит в сектора и в дипломацията.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията