Slide
Slide

София. Германската премиум лукс марка кемпери MORELO дебютира в България на Къмпинг и караванинг експо 2022 – от 15 до 17 април на паркинга на Метро София 1. Организатор е Camping.bg. Медийни партньори са медийни партньори са БНР, списание Explorer, информационна агенция Вgtourism.bg и списание off-road bg.

Всички фенове на луксозните превозни средства ще имат възможност да видят на живо MORELO LOFT, модел 2022 г. Кемперът ще пристигне на изложението директно от фабриката в Германия.

MORELO е символ на страстта към пътешествия и независимост, осигурявайки максимален комфорт и функционалност.

MORELO е марка луксозни кемпeри, произведени в Германия. Те са с модерен и стилен дизайн, много удобства и разбира се, високо качество на материалите и изработката. Всичко това ги прави едни от водещите в света.

Открехваме вратата с няколко кадъра на различни модели MORELO, а от от 15 до 17 април може да видите на живо MORELO LOFT на паркинга на Метро София 1 на бул. Цариградско шосе. Входът е свободен.

Vagabond Home – българска палатка за кола. Изцяло разработена, прототипирана и произведена в България ще бъде показана пред широка публика за първи път на изложението Къмпинг и караванинг експо 2022.

Сподели публикацията