Slide
Slide

Бургас. Две от най-утвърдените и доказани туристически агенции в региона ще се борят за приза на Burgas Business Awards на 14 април. Те попадат в категорията ТУРИЗЪМ, която е сред най-конкурентните на изданието, а за медиен партньор бе поканена Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Днес организаторите представят участниците, като двата туроператори са едни от най-доказаните в област Бургас:

 „Елиттур“ ООД

„Елиттур“ е създадена през далечната 1994 г. като туроператор и генерален агент на Некерман Райзен,  за България. Офисите на компанията са разположени на най-ключите локации по родното Черноморие – в Бургас, както и в най-големите курорти Слънчев бряг и Златни пясъци.

Основен принцип в работата на „Елиттур“, е вниманието към  детайла и индивидуалното отношение към клиентите. Туроператорът предлага отлично планирани маршрути, висококачествен транспорт на преференциални цени. Разполага с обширна база данни и достъп до последните информационни технологии, за да предложи на клиентите си подходящата екскурзия, почивка, самолетен билет или хотел.

Компанията предлага самолетни билети за чартърни и редовни полети на изключително преференциални цени. В „Елиттур“ клиентите  могат да намерят най-добрите условия  за ваканция на море в България.

През годините туристическа агенция „Елиттур“ е печелила множество призове и отличия.

„ТЕДИ КАМ“

Туроператорска фирма „ТЕДИ КАМ“ е учредена и регистрирана в Бургас през 1990 година и се явява една от първите частни фирми в областта на туризма.

Неин създател и идеолог е Иванка Райкова, а след завършване на юридическото си образование, в управлението на фирмата се включва и синът й – Тодор Камарашев. С последователна политика и екип от професионалисти, фирмата бележи ръст на туристи всеки следващ сезон, за да се превърне в един от водещите туроператори в страната.

„ТЕДИ КАМ“ членува в престижни туристически организации, като за успешната си дейност и спечеленото доверие към колеги и партньори, компанията е награждавана многократно.

Сподели публикацията