Slide
Slide

На юбилея си авиокомпанията гордо и заслужено стои на върха на индустрията

Доха. Qatar Airways отбелязва своята 25-годишнина, а по този повод преди броени часове авиокомпанията публикува видео в YouTube канала си.

Основана през 1997 г. и успешно ръководена от главния изпълнителен директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство Акбар Ал Бакер, тя е националният превозвач и собственост на държавата Катар. Оперира полети до над 140 дестинации в цял свят (Азия, Европа, Африка, Австралия, Северна и Южна Америка).

Зафер Немутлу, Анталияспор: Катар ни впечатли с лукса и гостоприемството си, бих се завърнал като турист със семейството си

Qatar Airways традиционно получава едни от най-престижните награди, а значим принос за развитието и имиджа на авиокомпанията през годините има Росен Димитров (третият отляво надясно)

Qatar Airways е носител на множество награди, наскоро беше обявена за „Авиокомпания на годината“ на наградите на World Airline Awards 2021, управлявана от международната организация за рейтинг на въздушния транспорт Skytrax. Освен това авиокомпанията получи призовете за „Най-добрата бизнес класа в света“, „Най-добрата авиокомпания в света за бизнес класа“, „Най-добрата авиокомпания в света в бизнес класа“, „Най-добрата бизнес класа за кетъринг на борда“ и „Най-добрата авиокомпания в Близкия изток“.

Наслади се на пътуването до Катар и до много дестинации по света с предложениета на Ясмин Холидейз – АКТУАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В КАТАР

Авиокомпанията продължава да стои самостоятелно на върха в индустрията, след като спечели главната награда за безпрецедентен шести път (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 и 2021). Международното летище Хамад (HIA), домът и центърът на авиокомпанията, наскоро беше обявено за „Най-доброто летище в света“ в наградите на Skytrax 2021 World Airport Awards.

Qatar Airways организира тържествена гала вечеря по случай 10-годишнината си в България

Qatar Airways е официален партньор на много значими спортни събития, включително и на световното първенство по футбол, което ще се проведе тази година в Катар. За компанията работят и много българи. Наскоро авиокомпанията отбеляза своята 10-годишнина на въздушната връзка между Доха и София със специална церемония в столицата ни.

Сподели публикацията