Slide
Slide

София. Една от най-елитните авиокомпании в света Qatar Airways организира стилна тържествена гала вечеря в петзвездния хотел Hyatt Regency Sofia. Тя бе по повод 10-годишнината на авиокомпанията в България и съвпадна с националния празник на Катар.

Гостите бяха посрещнати с традиционни фурми и арабско кафе, което беше поднесено от стюарди на авиокомпанията.

Богатият коктейл премина в красива вечеря под звуците на джаз музика. Гостите получиха интересна и актуална информация за Катар и развитието на държавата като дестинация за бизнес и туризъм.

Домакините изненадаха своите гости със стилна вечеря и традиционни арабски разядки.

Росен Димитров – Главен директор „Клиентско изживяване“, посочи, че по време на пандемията авиокомпанията не е спирала да лети. Полети са били реализирани дори и до места, които не са били техни дестинации. Извършвали са полети само, за да могат да транспортират хората до родните им места.

Кацна първият самолет на Qatar Airways по директната линия Доха-София (снимки)

Заради изключително гъвкавата си политика за връщане на суми при анулации и безплатни промени по самолетни билети от началото на пандемията до сега, авиокомпанията е спечелила още повече доверието на клиентите си.
„България е дестинация, която може да предложи на всеки по нещо – от планински и морски туризъм, както и културен, СПА и балнео туризъм. Щастливи сме, че вече 10 години Qatar Airways е в България“, заяви Димитров.

Мирослава Митинкова, „Ясмин Холидейз“: Катар има всички данни да се превърне в любима, достъпна и близка дестинация за българските туристи

Домакините реализираха и томбола с имената на присъстващите, като връчиха два билета за бизнес класа до дестинация по избор, до която лети Qatar Airways. Късметът бе на страната на две дами. Единият билет бе по повод юбилея, а вторият заради Националния празник на Катар, който съвпадна с гала вечерята. На юбилея присъстваха близо 80 гости, като сред тях бяха и представителите на Министерството на транспорта и съобщенията и Министерството на туризма.

Припомняме Ви, че директният полет между София и Доха се осъществява 4 пъти седмично, в дните понеделник, четвъртък, събота и неделя, и предлага удобни връзки до широката мрежа на Катар Еъруейс от над 140 дестинации по целия свят.

Сподели публикацията