Slide
Slide

Добрич. Празник след празник – отминаха Никулден, Стефановден, Васильовден, Ивановден, Йордановден, Деня на Банкера, Студентският празник и още много, много други. Покрай тях се изтъркулиха Коледните и Новогодишни партита с колеги, приятели или роднини, с които всеки можеше да се поотпусне с храните и напитките. Колкото да не ни се иска да си признаем – май кантарът не е развален и наистина сме качили няколко килограма през зимните месеци.

На всичко отгоре само след 2 месеца ще посрещнем пролетта и хубавото време, а лятото като нищо отново ще дойде неусетно.  Заедно с хубавото време идва и времето на по-оскъдните дрехи, които разкриват всички несъвършенства. Ако сме готови да дадем всичко от себе си и да постигнем блестящи резултати, методът Табата е именно за всеки от нас.

Методът Табата или „протоколът Табата“, както още е известен във фитнес средите, носи името на д-р Изуми Табата, който през 1996 г. публикува документирани доказателства и резултати от интензивното трениране.

Отговорът се крие в следното: горенето на калории и мазнини при ниско и средноинтензивните тренировки приключва с края им, докато при високоинтензивното натоварване изгарянето продължава дълго след като е завършила тренировъчната сесия.

От скоро в Добрич Табата тренировки в MyFitness прави Константин, а часовете се радват на голям интерес от малки и големи, от хора, които да разтоварят от стреса или да се подготвят за … лятото.


„Тренировката ще е интензивна, но не с твърде голямо натоварване. Подходяща е за начинаещи спортуващи с не много богат спортен опит, както и за средно напреднали.
Правим основни упражнения, които щадят ставите и пазят от контузии“, споделя фитнес инструкторът Константин, който вече е спечелил доверието на много посетители на фитнес залите.

Следващото занимание е на 19 януари от 17 до 18 часа в MyFitness в магазин Била, намиращ се на ул. Св. Св. Кирил и Методий 41 в Добрич. Тренировката ще включва 4 Табати (за сравнение – при ежедневните тренировки се правят 6-8).

„Ще се движим по класическия Табата протокол, с достатъчно дълги почивки и нужното време за възстановяване.
Ще Ви покажем, че НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ЗАПОЧНЕТЕ, а удовлетворението след тренировката е гарантирано!“, споделя Константин.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията