Slide
Slide

Рим. ITA Airways беше удостоена с престижната титла „Най-добра авиокомпания за бизнес пътници – къси и средни разстояния“ по време на церемонията по награждаването на EMA – European Mission Awards. Тази година в първото си издание събитието се проведе в хотел St. Regis в Рим.

Основно събитие за ключови играчи в света на международните бизнес пътувания, EMA цели да признае високите постижения във всеки аспект на този бизнес сектор. Осемте състезаващи се категории, техните подкатегории и изисквания се определят от екип от експерти, съставен от представители на водещи европейски бизнес партньори и туристически доставчици.

С воден салют Летище София официално посрещна авиокомпания ITA Airways (снимки)

Емилиана Лимозани, главен търговски директор на ITA Airways и главен изпълнителен директор Volare, и Пиерфранческо Карино, вицепрезидент на международните продажби на ITA Airways, получиха наградата на вчерашната церемония.

„Горди сме да получим това първо европейско признание, което потвърждава силния ангажимент на ITA Airways да развива присъствието си на международните пазари“, каза Емилиана Лимозани. – „Тази награда ни насърчава да продължим да инвестираме в бизнес пътувания, стратегически сегмент за ITA Airways.“

Сподели публикацията