Slide
Slide

Кьолн. 50 водещи български компании се представиха в  юбилейното 50-то издание на най-голямото международно изложение за хранително-вкусова промишленост в света – ANUGA, което се провежда на всеки две години в град Кьолн, Германия. Сред участниците бе и добруджанската компания „Клас олио“, чиято продукция е сред най-търсените не само на български пазар, но и в десетки държави. По време на изложението представителите на компанията изразиха пред BGtourism.BG отлични впечатления от участието си и проведените срещи с партньори от цял свят.

Престижното изложение даде възможност на близо 160 000 посетители да се запознаят с българската продукция и да опитат автентична българска лютеница и кисело мляко, консерви, замразени храни, шоколад, захарни изделия, продукти от месо и мляко и много други.

Представители на над 100 държави се разположиха на 7 500 щанда, а българското участие, организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подкрепено с целево финансиране от Министерство на икономиката, за поредна година е силно застъпено от близо 50 водещи компании.

Сподели публикацията