Slide
Slide
Сандански. В Санднаски започнаха снимките на новия български ТВ сериал. Той ще се казва „Вина“, а кадрите ще бъдат заснети на едни от най-красивите и любими за туристите места. Сюжетът разказва случки от живота на хора, свързани с виното и винената индустрия.
Дестинацията не е избрана случайно, тъй като в района на Сандански се произвеждат едни от най-ароматните и хубави вина, признати в цял свят. Една от локациите на кадрите е популярната Вила Мелник.
Сериалът „Вина“ се реализира с подкрепата на винари, ресторантьори и хотелиери от региона на Сандански. Филмът ще бъде 12 епизода. Продължителността ще бъде 54 минути и ще бъде излъчен през есента по Българската национална телевизия. Очаква се той да привлече вниманието на зрителите между 18 и 49 г.
„Надяваме се, че духът и традициите на региона, живописните пейзажи, енергията на мястото, и допирът с труда на лозарите и винарите ще допринесат за това филма да стане още по-реалистичен и завладяващ“, споделиха домакините от Вила Мелник.
В семейната драма „Вина“ се преплитат две основни теми – виното и вината, която човек изпитва в своя живот. 12-серийният филм се развива около винена индустрия.
Режисьор е Виктор Божинов, сценаристи са Нели Димитрова, Ваня Николова, Екатерина Николова, продуцент – Надежда Цветкова. В главните роли са Елена Телбис, Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Герасим Георгиев-Геро, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Димитър Селенски, Дария Митушева и др.
Снимки FB Вила Мелник/община Сандански
Сподели публикацията