Slide
Slide

София. На 20 септември, от 18.30 до 20.30 часа, ще се проведе уебинар на тема „Иновации и европейско финансиране в туризма“, съобщиха организаторите за Bgtourism.bg.

По време на онлайн събитието хотелиерите, които се регистрират за участие, ще получат ценна информация за 100% еврофинансиране за дигитализация.

3 дигитални платформи, представят общ продукт, както и един от най-добрите консултанти по европроекти, ще са на разположение на представителите на туристическата индустрия.

Пламена Бобева ще представи функционалнoстите на TouchMenu и как малкият QR, може да превърне всяка хотелска стая в търговска площ, да елиминира хартията и да предостави 5-звездно обслужване с дигитален консиерж.

Елица Стоилова от Umni.bg, ще разкаже как всеки хотел може да създаде и управлява чатбот с изкуствен интелект за сайта си. Чатботът работи 24/7, отговаря мигновено, подпомага маркетинга, резервациите на стаи и услуги, и комуникацията с гостите.

На въпроса: Как по-ефективно да управлявате оперативните процеси и предаването на информацията между различните отдели в хотела? – ще отговори Михаил Загорски, който ще представи чеклистовете в платформата Nzoom, създадена от BG service.

А как да имате и трите дигитални платформи, без да нарушите хармонията в бюджета на хотела, ще узнаете от Галя Менова, от HumanConsulting, която ще ви запознае с въможностите за Еврофинансиране.

Линк за регистрация ТУК или сканирай QR кода, за да се присъединиш към онлайн събитието!

Сподели публикацията