Slide
Slide

София. Два допълнителни влака по направлението София – Бургас – София през Подбалканската железопътна линия ще пътуват всяка събота и неделя до края на активния летен сезон през месец август. Всяка от композициите на тези влакове ще бъдат съставени от шест вагона, като по този начин БДЖ се стреми да осигури достатъчно места за желаещите да пътуват до и от българското Черноморие. Тези влакове ще се движат всяка събота и неделя до 4-ти септември включително след отчетения интерес за пътуване с тях през изминалите почивни дни.

Допълнителните влакове ще пътуват със следното разписание:

  • Бързият влак № 3691 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 07:55 ч. и ще пристига в Бургас в 14:00 ч.;
  • Бързият влак № 3692 от Бургас за София ще тръгва от гара Бургас в 15:00 ч. и ще пристига в София в 21:05 ч.

За клиентите на БДЖ е в ход и предварителна продажба на билети за седящи места през летния сезон. По този начин билети за пътуване могат да бъдат закупени от билетните каси 15 дни преди пътуването.

Билети за пътуване с влак могат да бъдат закупени 30 дни преди датата на пътуване за всички категории влакове през системата за онлайн билетоиздаване, която е достъпна на електронен адрес: https://bileti.bdz.bg/.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Сподели публикацията