Пътешественик открива вълнуваща фотоизложба в родния си Созопол
Пътешественик открива вълнуваща фотоизложба в родния си Созопол
Slide
Slide
Slide
Slide

София. От днес – 10 август, пред Летния театър „Аполония” в Созопол местните жители и многобройните гости на града могат да разгледат самостоятелната фотоизложба на Габриел Генчев „Созопол – вълшебството на митичния град”. С впечатляващи кадри местния гражданин, описващ себе си като пътешественик, обичащ да разказва за личните си приключения и преживявания през призмата на своята креативност, цели да разкрия красотата на дестинацията.

Именно той бе победителят във фотоконкурса, организиран от Община Созопол, „Уловени мигове от созополско око”, а неговите кадри категорично му отредиха и високото отличие Почетен знак от Президента на Република България, което му бе връчено лично от Румен Радев на празника на града 17 юли.

С тази изложба авторът Габриел и организаторът Община Созопол целят да провокират всеки един минувач  да отвори сетивата си за онова магнетично обаяние, което древния град притежава.

Не пропускайте възможността да се запознаете с открояващите кадри на Габриел и да се докоснете до очарованието на вечен Созопол!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията