Slide
Slide

Кажете „да“ на приключенията навън и резервирайте полет на страхотна цена сега на wizzair.com и през WIZZ приложението 

София. WizzAir , най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага атрактивна отстъпка от 25% за всички свои полети от и до Гърция, Кипър, Дания и Швейцария. Местата на промоционални цени са вече в продажба, а отстъпката е валидна за всички полети от България до изброените страни без ограничения за периода на пътуване.

Към днешна дата Wizz Air предлага удобни полети: от София до морските перли Миконос (Гърция) и Ларнака (Кипър), до красивите датски градове Копенхаген и Билунд, и до швейцарските изкушения Женева и Базел, а от Варна авиокомпанията лети до слънчевите Ларнака и Атина. Независимо дали търсите горещо морско приключение, или искате да посетите интересна нова дестинация, днешната оферта на Wizz Air предлага примамливи варианти за всеки и гарантирано добро прекарване. А възползвайки се от настоящата отстъпка на авиокомпанията, клиентите не само ще изберат да летят на изгодна цена, но и ще подкрепят отговорното и екологично пътуване на борда на най-зелената флотилия в Европа**. 

Когато и да решите да посетите Гърция, Кипър, Дания или Швейцария, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Специалното намаление от 25% за полети от и до тези изкусителни страни е валидно единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки клиент при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да предложим днес на българските ни клиенти тази страхотна оферта от 25% отстъпка за всички наши полети до Кипър, Гърция, Швейцария и Дания. Независимо кога биха искали да пътуват и дали до слънчев морски град, или до непозната страна с много забележителности, мрежата на Wizz Air има за всеки по нещо и то на намалена цена днес. Така че призоваваме клиентите да се възползват от чудесната ни промоционална оферта и да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Приятелски настроеният ни български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-безопасните условия на борда на най-зелената флотилия** в Европа.“

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията