Slide
Slide

Albena beautiful by nature

Уникално съчетание на море, пясък, зеленина и тишина. За милиони туристи от цял свят Албена е предпочитано място за почивка заради златния пясък, безкрайната плажна ивица, гальовното море, чистия въздух, комфортните хотели и традиционното гостоприемство.

Министърът на туризма: Насърчаването на вътрешния туризъм е сред приоритетите в нашата политика

През 2020 въведохме Priority Club Albena – нашият прочит на лоялна програма, която ще ви позволи да се насладите ексклузивни преимущества, отстъпки и подаръци за вашата почивка в нашите хотели и вили във ваканционни комплекси Албена, Бялата Лагуна и Форест бийч Ризорт (Приморско). Чудесен начин да извлечете максимума от това всичко, което Priority Club Albena Limited Edition.

Програмата е достъпна напълно безплатно само на любител на Албена като теб, който е резервирал за Лято 2020  до 31.05.2020 г.

Разберете повече как да се включите в програмата на albena.bg

Албена е носител на отличието Зелен Оскар за принос към околната среда. Албена инвестира в енергийна ефективност, възобновяема енергия, рециклиране и разумно използване на ресурсите. Компанията е изградила локална кръгова икономика с биогазово стопанство, земеделска продукция и оползотворяване на отпадъка.

„Резервирай в България“: Бялата лагуна край Каварна предлага комфорт и уют в скандинавски стил, придружени с италианска нотка (видео)

Спортна база Албена – България е една от най-големите спортно-възстановителни бази в тази част на света. Две години подред Албена е отличена на Европейски курорт на спорта, тя е притегателен център за любителите на спорта от много националности и всички възрасти през всеки сезон от годината.

В Албена можете да се насладите на обширни зелени алеи, множество магазини и сергии, от които да си вземете сувенир за спомен. Запознайте се с местните атракции и посетете събитията на открито. Можете да се полюбувате на вълшебната обстановка като изберете някой от туристическите ни маршрути.

Започнете да откривате очарованието на Албена!

*Албена въведе мерки срещу разпространението на COVID-19, за да осигури безопасна почивка на Вас и Вашето семейство.

Резервирай сега на albena.bg на гарантирано най-добра цена и плати, когато пристигнеш в хотела.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ „АЛБЕНА“ ЗА ПОЧИВКА ПРЕЗ 2020 ГОДИНА!

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията