Slide
Slide

София. Предизвикателства пред потребителите и търговци на туристически услуги – това е темата на кръгла маса, която ще се проведе на 11 септември в Гранд хотел София, съобщи за bgtourism.bg Соня Спасова – директор на Европейски потребителски център – България. Участие в срещата ще вземе Павлина Илиева – председател на Сдружение на туроператорите и туристически агенти „Обединение Бъдеще за туризма“.

Посети на 13 септември Outdoor & Camping в София и спечели дълъг уикенд с луксозен кемпер

В първия панел преди обяд ще бъдат дискутирани правата на потребителите при пакетните туристически услуги, като Игнат Арсенов – директор „Контрол на пазар“ към КЗП, ще запознае присъстващите с практиките на комисията. Сред гостите ще бъде и Димитър Маргаритов – председател на КЗП. Соня Спасова ще говори по темата „Коронавирусът и правата на потребителите в Европа“.

Репортаж от Анталия: Започнаха чартърите до турския курорт, вижте как посрещат едни от първите български туристи (видео)

Във втория панел Богомил Николов от Асоциацията „Активни потребители“ ще даде съвети как се печелят клиенти, без да се губят спорове. Доньо Марков от esky.bg и Павлина Илиева от „Обединение Бъдеще за туризма“ ще споделят позицията на бранша по темата „Пътища за алтернативно решаване на спорове“, водена от Димитър Деков от Сдружение за правна помощ на потребителите.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията