Прочухме се! Боксерки от България пазят швейцарските дупета от 5G вълните
Прочухме се! Боксерки от България пазят швейцарските дупета от 5G вълните
Slide
Slide
Slide
Slide

10 процента от населението се страхувало от вредните лъчи на съвременните комуникации

Боксерки и слипове, които предпазва човешкото тяло от вредното влияние на 5G вълните, пусна специализиран магазин в швейцарския град Веттинген. Според търговците гащите са изработени в малки семейни фирми в България и Турция и са сертифицирани от “университета на Бундесвера в Мюнхен”, съобщава Монитор.
Революционното бельо се предлага в магазина Wavesafe, чиито собственици са 64-годишната Рут и 62-годишният и съпруг Роналд от Ехрендиген. Самите те тествали продукцията първо върху себе си. Рут твърди, че едва сега, когато носи защитните гащи и спи под балдахин със съответната защита има спокоен сън, а ако излезе навън без защита я боли глава, чувства тежест в гръдния кош и се чувства изчерпана.
След проучване на пазара, на технологиите и на нагласата на съотечествениците си, от които 10 процента изпитва панически страх от 5G лъчите, миналата събота Рут и Роналд най-после отворили магазина си в швейцарския кантон Арговия.


В търговския обект може да се купят мъжки боксерки, детски шапки, сутиени, рокли, вложки за джобове, спално бельо и дори балдахини за спалня, изработени от специална тъкан на памучна основа, която пази от електромагнитно излъчване, мобилни устройства и WLAN. Според “Ааргауер цайтунг” това е първият подобен магазин в света.


Според търговците тайната на защитата е проста – в тъканта са вплетени фини метални структури, които дават ефекта на екранирането. Като за швейцарските условия, където всичко трябва да бъде документирано, боксерки, прашки, слипове и тем подобни са със сертификат, с уверението, че защитата от нежеланите вълни стига до 99.8 процента. По информация на сайта на продавачите стоката е произведена в малки фирми в България и Турция.
В онлайн каталога на Wavesafe мъжки боксерки струват “само” 45 швейцарски франка, докато за риза мъжете трябва да извадят вече 220 франка. Специални пояси има за бременни жени и те струват 120 франка, обхващат целия корем и туловището на жената около утробата. Между 210 и 250 франка струват устройствата за измерване на вредното облъчване.
Страхове от вредните лъчи на съвременните технологии изпитват 10 на сто от населението на Швейцария, а в страната действат и групи за взаимопомощ по този въпрос. Подобни групи има и в Швеция, но там страхът от 5G лъченето бил официално признат за болестно състояние.

Сподели публикацията