Slide
Slide

Туристически обект номер 1 и най-посещаван туристически атракцион на България

Включеният в ТОП-3 на „Най-красивите замъци в Европа“, приказният замък „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, очаква своите гости веднага след откриването на сезона.

С какво ще Ви изненадаме тази година?

  • Златното съкровище на Тутанкамон ще гостува в арт галерията на замъка. Уникална експозиция от колекцията на музея в Кайро, благодарение на сътрудничеството с Министерството на Антиките, Египет.

  • Няколко езера с бели и черни лебеди, златни рибки. Прекрасен парк с хиляди цвятя и екзотични дървета.
  • Конна база, винарна с дегустация, детски кът, фонтан на желанията, параклис.
  • Обновена зона за игри за малки и големи.

Само в дните по време на изложението пишете във Фейсбук страницата на Замъка:

https://www.facebook.com/CastleRavadinovo/

На Вашия профил ще Ви бъде изпратен Ваучер за 30% отстъпка за „Вход и разглеждане на замъка“, валиден до края на 2020 година.

Вашият Замък Ви е подготвил още изненади: Мечтали ли сте си да притежавате магични способности? Да движите предмети с мисълта си, да четете мислите на хората и дори да полетите? Ако е така, може да си купите книгата на магьосникът на Замъка. В тази книга носителят на титлата “Илюзионист на годината“ – Зайн, ще ви научи точно на това, плюс още над 40 изключително силни фокуса. А накрая мистерията ще продължи, защото цялата книга е таен код , с който ще отключите още по-голяма загадка!

Пишете на Магьсникът на Замъка на https://www.facebook.com/zaintiara/ и ще получите книгата с 15 % отстъпка на цена от 25 лева, като на лично съобщение трябва да се посочат трите имена, телефон, град и до кой офис на Еконт да бъде доставена!

И още една изненада:

Всички посетили изложението и оставили лично съобщение на Фейсбука на Замъка: https://www.facebook.com/CastleRavadinovo/ или на магьосника: https://www.facebook.com/zaintiara/ ще участват в жребий за 3 комплекта от фантастичната онлайн игра ATLANTIDE, за която БГ Туризъм вече писа: https://bgtourism.bg/22042020-castle-atlantide-magnitude-labs-inc/

Към всички посетители на онлайн изложението со6ственикът и строител на българският замък Георги Тумпалов се обърна с думите: Изпращам най-сърдечни поздрави към организаторите на изложението и благодаря на всички, които ще изберат да посетят магичният замък, когато се открие сезона. Бъдете здрави и усмихнати. Доброто винаги побеждава. Нито един вирус не е по-силен от мечтите на хората и от желанието за тяхното осъществяване!

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията