Slide
Slide

За да се насладите на пълноценна почивка, изберете СПА хотел, който осигурява всички необходими условия за това.

Хотел “Арте СПА & Парк”

Хотел Арте СПА & Парк се намира във Велинград, разположен в подножието на гората сред уникална природа и кристално чист въздух. Той ще ви грабне със своята архитектура в уютен алпийски стил, модерните стаи и апартаменти, луксозната СПА зона, прекрасните заведения и топлото гостоприемство, с което ще бъдете посрещнати.

На разположение на гостите е първокласен ресторант с панорамна тераса, неповторима атмосфера и разнообразна храна, която ще задоволи и най-изтънчения вкус.

Хотелът предлага още лоби бар, барбекю зона, в която имате възможност да приготвите храната си сами, както и летен бар за топлите дни и вечери.

СПА зоната предлага изключително разнообразие от процедури, с които гарантирано ще забравите за забързаното ежедневие и ще се отдадете на пълен релакс. Вътрешните съоръжения включват турска баня, солна стая, терма баня, релакс зона, солна парна баня, сауна, арома парна баня, приключенски душ, ледено ведро. На открито може да се насладите на плувен и детски басейн, джакузи и контрастни топила. Салонът за красота предлага фризьор, маникюр и педикюр, както и различни козметични терапии.

За децата комплексът предлага просторен детски кът с професионален аниматор, външна детска зона в близост до минералните басейни, настолни и занимателни игри.

СПА хотел Рич

СПА хотел Рич е бутиков хотел, разположен в центъра на Велинград, с парк сред вековни борови дървета и пеещи фонтани. Разполага с луксозни стаи и апартаменти в класически стил, оборудвани с всички необходими удобства.

В непосредствена близост до хотела се намират четири от най-големите минерални извори във Велинград.

Прочутата таверна „Омар“ е в автентичен битов стил, с капацитет от 180 места и сервира традиционни родопски ястия и разнообразни напитки. За лятото е предвидена и прохладна градина, в което може да се насладите на пеещите фонтани, зеленината и спокойствието наоколо.

Хотелът разполага още с пиано бар, фитнес, фризьорски салон, детска площадка. Релакс центъра включва открит плувен басейн с детска секция, закрит басейн, джакузи, парна баня, топли легла, билкова арома сауна, зона за масаж.

СПА хотел Исмена

СПА хотел Исмена е разположен сред величествената природа в Девин, в сърцето на Родопите. Там може да се насладите на чист планински въздух, мек климат, минерални извори, живописна природа и великолепни гледки.

Хотелът разполага с просторни, елегантно обзаведени стаи, осигуряващи всички необходимо за вашия комфорт и спокойствие.

Релакс центъра предлага закрит минерален басейн, открит сезонен басейн, хидромасажна вана, контрастен душ, парна баня, масажи, зона за релакс, шоков басейн, финландска сауна, ароматни вани и разнообразни козметични процедури. В ресторанта се сервират разнообразни ястия и подбрани напитки. През топлите месеци на година работи лятна градина, в която може да се насладите на вкусна храна сред прохлада и невероятна гледка към живописната природа наоколо. За децата хотел Исмена предлага вътрешен и външен детски кът с професионален аниматор.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията