Бургас. Бургас като партньор на Световната среща на конферентен туризъм BSB 2020, ще бъде домакин на инфо тур с посещение на емблематични места за морския град.
В него ще се включат 15 топ експерти от цял свят, които ще имат за цел да измерят потенциала на Бургас за посрещане и организация на големи международни форуми. Сред тях са водещи фигури в сферата като Горазд Чад – главен редактор на списание KONGRES MAGAZINE, Роб Дейвидсън – директор на консултантската компания MICE Knowledge, специализирана в проучвания, обучение и услуги в събитийния туризъм, Саймън Науди – представител на Асоциацията на организаторите на събития във Великобритания, както и UFI по целия свят.

Във Варна пристигал вносен боклук и от Англия, утвърждаваме се не като място за отдих и туризъм, а като дестинация за отпадъци

Информационната обиколка на експертите ще включва посещение на зоната около Морска гара, новопостроения Конгресен център, пешеходна разходка през Морската градина и главната улица Богориди, визита до двата модерни спортни комплекса – Парк Арена ОЗК и многофункционалната зала Арена Бургас, посещение в Акве калиде с кафе и 3D прожекция.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA