Силно обръщение във видеоклип направи българския шампион по бокс Кубрат Пулев.

„Ако не обичаш България, не обичаш и себе си“, казва Кобрата в клипа, който бе представен премиерно на конференция на Министерството на туризма днес „Естествено в България“.

„Аз избрах българския туризъм, защото, ако не познаваш България, не познаваш и себе си“, заявява гордо Кубрат. Звездата на световния бокс разказва за красотите и героичната история на страната ни, за великите победи на българските спортисти и за приноса на България за европейската и световна култура.

Аз избрах българския туризъм

Шампионът Kubrat Pulev подкрепи българския туризъм. "Аз избрах българския туризъм, защото, ако не познаваш България, не познаваш и себе си", казва Кубрат. Във видеоклипа той разказва за красотите и героичната история на страната ни, за великите победи на българските спортисти и за приноса на България за европейската и световна култура. 2019 г. ще е година на вътрешния туризъм. Надявам се работата ни с местните власти и бизнеса за популяризиране на страната да накара повече българи да преоткрият непознатите и чудни места в Родината ни.

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Събота, 9 февруари 2019 г.

2019 е обявена за година на вътрешния туризъм.

Ангелкова: Вътрешният туризъм е приоритет, малките населени места има какво да покажат