Магазинът на LC Waikiki в Добрич, снимка BGtourism.BG
Slide
Slide

Добрич. Броени часове остават до отварянето на най-големия магазин за облекла и аксесоари в Добрич – LC Waikiki. Това ще стане на 11 януари – петък, от 10 часа, обяви за Информационна агенция BGtourism.BG Станила Иванова от търговския обект. Уайкики стъпва в столицата на Добруджа с уникална промоция – купуваш 4 продукта, плащаш 3. Безплатният артикул ще бъде този с най-ниска цена. Промоцията е валидна само петък, събота и неделя. Управителят на магазина Владислав Танчев обяви, че първоначално в обекта ще работят 15 души. Днес всички усърдно подреждаха стоката. Магазинът, както вече обявихме, се намира на ул. „Околовръстен път“, непосредствено до Jysk и CarpetMax.

За клиентите си LC WAIKIKI предлага разнообразни модели за цялото семейство – качествена мода на достъпна цена и в богата цветова гама. LC WAIKIKI е създадена през 1988 г., а от 2001 г. насам марката е една от най-бързо развиващите се в сектора на търговията на дребно с облекла и аксесоари.

Компанията продължава да следва целта си – дa бъдe aтpaктивнo мяcтo зa пaзapyвaнe като осигурява на българските потребители отлично обслужване и асортимент от дрехи и аксесоари за нуждите на цялото семейство, вярна на своето мото, че “Всеки заслужава да бъде добре облечен!”.

Магазинът на LC Waikiki в Добрич ще отвори през януари

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията