Slide
Slide

София. Уникален патриотичен круиз „Пиратите на България“ се организира през септември по случай Деня на Независимостта, научи BGtourism.BG от туристически агенции. Разходката по море ще бъде 19 до 27 септември на борда на луксозния кораб Costa Diadema. Круизът ще мине покрай Италия, Франция, Испания и Балеарските острови. На борда гостите ще бъдат забавлявани и от български фолклорни ансамбли. Туристите ще видят Рим, Савона, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка, Каляри и Чивитавекия. Между 2 и 3 000 лева излиза пътуването в зависимост от каютата и вида настаняване.

Луксозният кораб Costa Diadema

Цената включва изхранване на пълен пансион, курсове по спорт, концерт на Веселин Маринов, тематични вечери, шоу програми и др. Не включва само такса обслужване на борда по 10 евро за възрастен на ден и по 5 евро за дете на ден. Допълнителните екскурзии също се заплащат, с изключение на панорамната обиколка на Рим. Извън цената са пакетът с напитки, медицинско обслужване на борда и допълнителни услуги като СПА, казино, разкрасителни услуги.

Корабът е един от най-големите и луксозни кораби в семейството на Коста. Има 20 дека, 14 от които са за гостите на кораба. Капацитетът му е от почти 5000 пасажери и 1862 каюти. Екипажът наброява 1253 човека. Пуснат е на вода през 2014 г. Българска Круизна Асоциация представя най-голямото туристическо-културно събитие за 2019 г, по случай 111 години от обявяване на Независимостта на България!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията