Slide
Slide

София. Wizz Air обяви, че днес предлага отстъпка от 15%. Промоцията е валидна за всички пътници и за 1.5 млн. места в продажба по избрани полети с дата до 30 септември 2022 г. За да се възползват от офертата, клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента у нас Wizz Air предлага редовни полети от София, Пловдив, Варна и Бургас.

Ако все още не сте планирали лятната си ваканция и се чудите коя морска дестинация да изберете, днес е моментът да посетите wizzair.com и да отпразнувате петък, като направите резервация на изгодна цена. Изберете някои от слънчевите гръцки маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Корфу и Крит или пък изненадайте любим човек с луксозно изживяване в някоя от най-екзотичните дестинации на WIZZ като Ница или Дубай – сега е моментът. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че петъчната отстъпката от 15%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Сподели публикацията