Арт комплекс „АНЕЛ"
Slide
Slide

Бургас. Burgas Business Awards представя част от участниците, които ще се борят за приз в гала вечерта на 14 април. Организаторите разкриват кои ще са те в подкатегорията „Хотелски комплекс“, а в нея се включват два от най-успешните и престижни комплекси по южното ни Черноморие. Медиен партньор на събитието е Bgtourism.bg.

„Грийн Лайф Бийч Ризорт“

Грийн Лайф Бийч Ризорт e стилен хотелски комплекс, изпълнен в средиземноморски стил. Разположен е на един от най-живописните и обширни плажове на Българското Черноморие – Каваци, Смокиня.

Плажната ивица на комплекса е покрита с фин златист пясък, а водата е кристално чиста. Тук, върху защитените дюни, вирее изключително редкия вид пясъчна лилия, цвете с прекрасен аромат и нежни цветове.

Ето кои морски хотели ще блеснат на Burgas Business Awards


„Грийн Лайф Бийч Ризорт“ е построен с мисъл, както за комфорта на клиента, така и за природата, и се отличава с перфектно поддържани зелени пространства, сенчести алеи и множество басейни.


Комплексът предлага разнообразие от ресторанти, барове, магазини, спортни площадки, детски кътове, зелени площи и всевъзможни услуги са предпоставка за една перфектна и релаксираща почивка. Там е истински рай, както за семействата с деца, така и за гости търсещи спокойствие и усамотение.

Арт комплекс „АНЕЛ“

Арт комплекс „АНЕЛ“ е разположен южно от град Созопол, полуостров „Буджака“ (местност Колокита) – природен феномен с множество фиорди, най-красивата и живописна част от българското Черноморие. Намира се на скалистия, величествен нос „Христос“.

Oнлайн платформата Bee Line, която е за продажба на допълнителни туристически услуги, ще бъде отличена на Burgas Business Awards

При изграждането на комплекса е постигната неповторима симбиоза между архитектура и природа. Той разполага със забележителна ботаническа градина и с уникална за нашата страна скулптурна експозиция с произведения на най-бележитите български творци в областта на пластичното изобразително изкуство.
По скалистия бряг са разположени много произведения на монументалното изкуство. Авторите: Величко Минеков, Крум Дамянов, Валентин Старчев, Емил Попов, Павел Койчев, Вежди Рашидов и Мария Гергова създават първия по рода си скулптурен парк, събиращ в едно силата на морето и изкуството. Техните творби преминават постепенно от брега към зелената морава, а от там заедно със субтропичната растителност застават мълком между къщите.
Арт комплекс „АНЕЛ“ предлага луксозни стаи и апартаменти, разполагащи с модерен интериор и прекрасна панорамна гледка към морето, които потапят клиентите в уникален уют и изисканост.

Сподели публикацията