Slide
Slide

София. Партньорската програма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) вече е международна, съобщават от организацията. Притежателите на карти за лоялна отстъпка на БХРА вече могат да се възползват от намаления за хотели, ресторанти, заведения, търговски магазини, бензиностанции и други партньорски обекти не само в страната, но и в чужбина. В списъка на компаниите, които вече са част от програмата са ресторант, заведение, кафене и фирма за организиране на събития и тържества в Малта.

Партньори на Партньорската програма са и четири обекта в Русия – два хотела, клуб и ресторант. Все повече нарастват и партньорите на програмата в България. Припомняме, че притежателите на картите и придружаващите ги лица получават отстъпки в размер на до 50 на сто от цената на включените в програмата обекти.

Карти за отстъпка за своите служители могат да заявят всички членове на БХРА, както и компаниите-партньори в програмата. Освен това, като жест към българите в чужбина, БХРА разшири инициативата, така че с лоялните партньорски карти могат да се сдобият и всички представители на българите зад граница, като част от кампанията „Очакваме ви у дома“. Заявяването на картите става чрез българските дружества и организации в чужбина.

Партньорски карти за отстъпка са предложени и на всички културни дейци чрез Министерство на културата.

Всички обекти в Партньорската програма на БХРА може да видите тук: news.bhra-bg.org

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията