Slide
Slide
Бургас.  18-тото издание на туристическата борса „Вашата ваканция“ ще се проведе на 14 и 15 май в Изложбен център „ФЛОРА“ в град Бургас. Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация под патронажа на Министерство на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.
Програмата на борсата включва туристическо изложение и съпътстваща програма. В туристическата борса могат да се включат:
– общини, фирми и курорти, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма;
– туроператори и турагенти, хотелиери и ресторантьори;
– занаятчии, земеделски производители и производители на храни и напитки, производители и дистрибутори на продукти за туризма;
– рекламни агенции, фирми от сектора на информационните технологии;
– туристически сдружения, неправителствени организации, информационни центрове;
– природни и национални паркове, резервати;
– учебни заведения и центрове за професионално обучение;
– музеи, културни институти и др.
Участниците могат да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламни и информационни материали и продукти на изложбен щанд. Друга възможност за участие в борсата е презентация в рамките на съпътстващата програма.
Крайният срок за изпращане на заявки за участие е 30 април 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията