Slide
Slide

Баня. След две седмици семейната тенис и СПА верига Weekend Tour ще събере в село Баня до Банско най-запалените аматьори от България за първия си турнир за годината. Домакин на събитието ще бъде СПА хотелът на 2020 Hot Springs Medical & Spa Hotel , а състезанието се очертава доста силно, съобщават от хотела-домакин. За поредна година медиен партньор на тенис веригата е Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

В Hot Springs Open I ще участва победителят от последната надпревара на веригата за 2020 Стефан Божинов. Освен него със сериозни заявки за първото място са и опитните Георги Митрев, Красимир Минтов, Стоян Мирев, Калин Кънчев, Никос Панетимитакис, Веселин Димитров и Мартин Милчев.

Hot Springs Medical & Spa Hotel – най-награждаваният хотел в България (снимки+видео)

Hot Springs Open I ще започне с тренировки и аклиматизация в петък. Участниците ще могат да играят до 21 ч. Официалните срещи стартират в събота, като състезателите ще бъдат разпределени в групи и ще имат гарантирани най-малко три срещи. Всички мачове са с предварително зададени часове, което ще осигури на играчите и техните близки достатъчно време за СПА процедури в комплекса и за разпускане в минералните басейни. Най-добрите двама от всяка група продължават във финалната фаза, предвидена за неделя, когато ще бъдат излъчени и първите шампиони на Weekend Tour за 2021.

Интересът към Hot Springs Open I е огромен, като местата за турнира се изчерпаха за една седмица. В Баня ще пристигнат тенисисти със семействата си от София, Перник, Казанлък, Сандански, Търговище и Пловдив, а в програмата са включени мачове на сингъл мъже, сингъл жени и смесени двойки. Освен състезателната програма почивката в Баня предлага възможности за планински преходи, ски, колоездене и стопроцентов релакс.

Вторият турнир на Weekend Tour за 2021 ще се проведе от 26 до 28 март в Сандански. До момента са подадени повече от 40 заявки за участие в Sandanski Open I, а в схемите остават по-малко от 20 места.

Календар на Weekend Tour за 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията