Стара Загора ще бъде домакин на първия футболен камп в България на Академията на Буфон
Стара Загора ще бъде домакин на първия футболен камп в България на Академията на Буфон
Slide
Slide
Slide
Slide

Стара Загора. Един от най-футболните градове в България – Стара загора, се появява на картата на Академията на Буфон. Градът ще посрещне деца от цялата страна на възраст от 7 до 15 години, които имат желанието и възможностите да надградят своите познания.

Футболният лагер ще се състои от 19 до 25 юни на стадион “Берое” в Стара Загора и е организиран от Кондор Спорт Академи и Академия Буфон. Авторитетната школа за първи път ще има свой камп в страната ни. Участниците ще се докоснат до методиката на легендарния страж Джанлуиджи Буфон, научи за Bgtourism.bg Тодор Иванов – собственик на туроператора Кондор Холидей и на Кондор Спорт Академи. Децата в кампа ще получат 10 тренировки в рамките на 5 дни, ръководени от италиански специалисти от Академията и под наблюдението на футболни експерти.

В заниманията са включени лекции по италиански и за спортно хранене. Децата ще имат и много изненади извън терена. Те ще посетят едни от най-интересните забележителности в Стара Загора. Всички ще получат екипи на Пума – 2 тениски, 2 чифта шорти, чорапи, раница. Има малко свободни места, съобщават организаторите. Подробности за кампа може да получите на сайта на Кондор Спорт Академи ТУК или на мобилен номер 0883 360 207!

Сподели публикацията