Green Life Open 2022 – перфектната тенис почивка на Каваци
Green Life Open 2022 – перфектната тенис почивка на Каваци
Slide
Slide
Slide
Slide

Созопол. Време е за първата лятна морска тенис почивка с потапяне в лазурното море, коктейли на плажа… и страхотна награда за победителя в турнира, който е част от семейната СПА и тенис верига “Уикенд тур”. Green Life Open 2022 започва на 17 юни и три дни участниците ще се насладят на морската шир и тениса.

Тенис турнирът и голямата награда

Турнирът край морето е в познатите ни формати – ще бъдат излъчени първенците на сингъл при мъжете и жените, както и най-добрите при смесените двойки. Петъчният ден домакините и организаторите са го отделили за настаняване, запознаване и тренировка. В събота ще се проведат срещите от груповата фаза, за да се отсеят финалистите. В неделя е времето за голямото ръкопляскане и тръпката на финалите, както и за награждаването.

Не се колебайте да участвате и потренирайте здраво, защото победителят ще отнесе наистина голяма награда: почивка в Грийн Лайф Банско!

А докато Green Life Open 2022 търси новите притежатели на купите, семейната почивка на морето ще бъде наистина завладяваща.

Комплексът и морето

Средата на юни е перфектното време да се насладим докрай на луксозния комплекс и невероятната плажна ивица на Каваците в първата ни лятна тенис почивка за годината. Пясъкът е истински златен и галещ, морето е прозрачносиньо и ще е достатъчно топло, за да натрупаме тен.

Гостите на невероятния четиризвезден комплекс Green Life Beach Resort Sozopol ще могат да използват още: страхотни кортове и футболно игрище за активните; 4 басейна с шезлонги за почиващите; детски площадки за малчуганите; просторен и красив парк за спокойни разходки; магазини и ресторанти за вкусно хапване; масажно студио и салон за красота за пълен релакс.

А в събота вечер участниците се съберат на специално Weekend Tour парти в популярното плажно заведение Verano Beach, за да потанцуват и да се забавляват заедно.

Регистрацията за Green Life Open 2022 започна

Запишете се на Green Life Open. Елате със семейство си и приятелите, за да се насладите заедно на уикенда в истинско лятно морско приключение!

Сподели публикацията