Slide
Slide

Томбола със страхотни награди очаква всеки посетител на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Голямата награда е безплатен уикенд с кемпер.

София. Както традицията повелява, и в това издание на единственото у нас изложение посветено на къмпинг туризъм, кемпери, каравани и аутдор ще бъде организирана томбола с награди за посетителите, съобщават за Bgtourism.bg организаторите. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни и пусне талон за участие в играта. Печелившите ще се теглят публично след края на изложението в неделя 16 май и ще бъдат публикувани на страниците www.camping.bg и www.expo.camping.bg

Основен партньор на томболата е Кемпер център. Те предоставят голямата награда – безплатен уикенд с кемпер.

Втората голяма награда е осигурена от CampMoment в партньорство с WomoDeal – една от водещите платформи за отдаване на кемпери под наем в Германия. Тя e премиум ваучер за безплатно наемане на кемпер за удължен уикенд от 4 дена в Германия. Валидността на ваучера е 1 година и важи до 16.05.2022 г.

Каравана или кемпер ще бъдат изрисувани с графити на изложението в София

Посетителите на Къмпинг и караванинг експо 2021 ще имат шанс да спечелят и редица предметни награди предоставени от изложителите. Сред тях:

Входът е свободен!

Изложението е от 10:00 до 18:00 ч. всеки ден от 14 до 16 май.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще предложи много изненади на посетителите

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, Национална информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията