Slide
Slide

София. Остават едва 20 дни до старта на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Над 40 са изложителите от България и съседните страни, които са заявили участие до този момент. Събитието ще събере на удно място най-добрите марки за къмпинг и караванинг. Ще бъдат представени последни модели кемпери от марките Hymer, VW California, Laika, Dethleffs, Mobilvetta, Hobby, Megamobil и др. От палатките ще намерят място най-новите модели на Outwell, Robens, EasyCamp, Coleman, Huskey и т.н., включително и покривни палатки. Ще могат да бъдат разгледани автомобили за свободно време от марките Peugeot, Honda и Isuzu, както и мотоциклети Honda. Сред изложителите за първи път ще бъде и Министерство на туризма със собствен щанд, на който ще представи печатни материали за туризма в България.

Посетителите ще имат възможност да участват в томбола с много награди, голямата от които е безплатен уикенд с кемпер, предоставена от Кемпер Център Hymer Bulgaria.

Къмпинг и караванинг експо е единственото в България специализирано изложение за къмпинг, караванинг и аутдоор. Неговото трето издание ще се проведе от 14 до 16 май в София на паркинга на магазин Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, Национална информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България. Входът за посетители е свободен!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията