Slide
Slide

Истанбул. Българският туроператор Дискориум, който традиционно организира екскурзии до Истанбул, днес показа обстановката в турския мегаполис и в популярния парк с лалета Емирган.

Това стана с поредица от видео включвания на живо от Истанбул, където днешния ден бе слънчев, а местните жители и туристите се наслаждават на първите цъфнали лалета.

„Добрата новина за българските туристи, пред които все още има ограничения за организираните пътувания до чужбина и в частност до Турция, е че лалетата тепърва започват да цъфтят и туристическите ни групи ще могат да ги видят до края на май, ако екскурзиите бъдат разрешени.

Готови сме веднага да подновим програмите си до Истанбул и да предложим настаняване в топ 3, 4 и 5-звездни хотели на много добри цени, както и посещения до едни от най-големите забележителности в турския космополитен град.

Атрактивните ни предложения ще включват ПСР тестове, както на влизане в Турция, така и при завръщане в България, ако това се налага.

Това ще направим с цел максимално да улесним своите клиенти“, заяви за Bgtourism.bg Ивайло Димитров, който специално за читателите на медията ни изпрати и снимки от парка Емирган.

Предложенията на Дискориум може да разгледате ТУК

Виж следващото видео с представителя на Дискориум в Истанбул за обстановката в града

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията