Slide
Slide

Москва/Варна. S7 Airlines започна да продава билети от Москва до Болоня, Ираклион, Кьолн, Хановер, Варна и Дъблин, съобщиха от руската авиокомпания, която от Федералната агенция за въздушен транспорт е получила  разрешения за полети до Германия, Гърция, Ирландия, Италия и България.

Полетите са планирани, както следва:

В понеделник, в сила от 3 май – Москва – Хановер – Москва;
В понеделник, в сила от 3 май – Москва – Болоня – Москва;
Във вторник, в сила от 4 май – Москва – Ираклион – Москва;
В четвъртък, в сила от 6 май – Москва – Кьолн – Москва;
В четвъртък, в сила от 6 май – Москва – Варна – Москва;
Във вторник, в сила от 8 юни – Москва – Дъблин – Москва.

Руската авиокомпания S7 Airlines припомня, че само граждани на ЕС и страните от Шенген, както и руснаци с разрешение за пребиваване в европейска държава, могат да се възползват от чартърните полети от Москва до Европа.

Планирай посещение до Варна, това е твоят хотел!

Преди да се качат на самолета, чуждестранните граждани трябва да представят на контролните служители сертификат с отрицателни резултати от Covid-19 PCR тест, направен не по-рано от 72 часа преди излитане. В същото време превозвачът си запазва правото да не допуска до полета пътници, които не отговарят на посочените условия. Сега летният график на S7 Airlines включва полети от Москва до България, Франция, Испания, Италия, Германия, Австрия, Гърция, Хърватия и Кипър.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията