Slide
Slide

София. Националният превозвач „България Еър“ разшири партньорството си със световноутвърдената авиокомпания Qatar Airways и вече предлага на своите клиенти още повече възможности за пътувания между София и Доха и обратно.

Благодарение на разширеното кодшеър партньорство пътниците имат възможност да изберат най-удобния за тях трансферен пункт за полета си до Доха. Освен полетите между София и Доха през Букурещ, те вече могат да пътуват, избирайки трансферен полет през Атина, Прага, Виена, Рим, Берлин, Франкфурт или Цюрих. На разположение са и удобни възможности за тръгване от Варна.

„България Еър“ пусна ежедневни полети между София и Букурещ, ще се изпълняват от Qatar Airways

Полетите от София или Варна до трансферния пункт се изпълняват от „България Еър“, а от трансферния пункт до Доха – от Qatar Airways. Сътрудничеството между двете авиокомпании позволява на всеки да си закупи билет за полети от Доха към голяма част от полетната мрежа на Qatar Airways, с което се предоставя възможност пътниците на „България Еър“ да пътуват до екзотични дестинации в цели 5 континента.

Партньорството между двете компании е част от стратегията на националния авиопревозвач на България да разширява постоянно полетната си мрежа. Като част от тази стратегия компанията открива над 10 нови редовни линии, сред които са директните полети между София и Солун, гръцките острови Крит, Родос и Корфу, до Будапеща, Киев, както и много други екзотични кътчета, които предстоят да бъдат обявени скоро.

Напомняме, че полетите на „България Еър се извършват при изключително стриктни мерки за безопасност, като авиокомпанията извършва постоянна дезинфекция на самолетите си със специализирани препарати и UV лъчи с машината на Honeywell UV Cabin System II. Качеството на въздуха по време на полет се гарантира от въздушни HEPA филтри. На борда е въведена специална организация, а предпазните маски са задължителни както за пътниците, така и за екипажите по време на целия полет. В допълнение, екипажите посрещат и обслужват пътниците и с предпазни ръкавици.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията