Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Сандански. „Лоялността на нашите редовни гости ни помага да се справяме в тези кризисни времена. Броят на реализираните нощувки в сравнение с миналата година е нараснал, както и среднодневния престой, който е 3 дни. Всички тези фактори оказват положително влияние върху заетостта, която е с 20% повече в сравнение с миналата година“, сподели за Bgtourism.bg управителят на емблематичния СПА хотел „Свети Никола“ в Сандански Карамфилка Христова.

Тя посочи, че повод за оптимизъм са и увеличаващите резервации на израелски туристи и темповете на записванията за пролетната ваканция и предстоящите Великденски празници. Все повече български туристи от цялата страна, както и от съседните държави, търсят дестинацията за почивка

Bgtourism.bg продължава да бъде най-четената туристическа медия в България

Спа хотел „Свети Никола“ е разположен в самия център на гр. Сандански – градът e щедро надарен от природата с изключително многообразие на пейзаж, мек, умереноконтинентален, подходящ за целогодишен отдих климат.

Сандански, снимка Руслан Йорданов

Хотелът работи целогодишно и разполага с 87 помещения, разпределени в 11 студия, 59 двойни и 17 единични стаи, предлагащи максимално удобство и изискан стил.

Към хотелски комплекс „Свети Никола“ работят, снек бар, пиано бар, спа център, който се захранва с минерална вода и игрална зала.

Ресторантът е с капацитет 140 места. Тук гостите могат да се насладят не само на традиционни български ястия, но и да опитат подбран букет от средиземноморската кухня. Домакините предлагат и богат асортимент от вина и напитки. Ресторантът е подходящ за организирането на бизнес срещи, коктейли и др.

Снек барът е с 80 места и тераса със 120 места. Предлага се богат асортимент от сладоледи, торти и пици.
Пиано барът предлага комфортна и дискретна обстановка – 60 места. Хотелът разполага с конферентни зали с 80 и 20 места.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

Комплексът включва спортен център – фитнес зала,
СПА център, който предлага над 40 вида услуги – масажи, водни процедури, терапии за тяло. Разполага със салон за красота /козметичен център и фризьорски салон/
Хотелът осигурява паркинг за 60 автомобила, закрит, охраняем и с топла връзка към хотелската част.
През свободното си време гостите на хотела имат възможност да посетят Мелник, Роженски манастир, Рупите, Рилски манастир, Банско, Пирин планина или Солун. Екипът на хотела се състои от професионалисти с дългогодишен опит и обичащи професията си, а това е причината редовните гости често да го посещават.

Непосредствено до хотела туристите имат възможност да се запознаят с карта със забележителностите на дестинация Сандански

Информацията е част от поредицата публикации в месеца на Сандански през март в Bgtourism.bg, който се реализира с местното Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите.

Сподели публикацията