Slide
Slide

Футуристична лодка е новият начин за плаване със стил – стига да имате $ 250,000 (£ 200,000).

Италия. „Кралската версия 001“ (The Royal Version 001) от Jet Capsule е стилен кораб, който побира 12 пътници, плюс капитан, който да управлява кораба.
Pierpaolo Lazzarini, който е съсобственик на италианската компания, която прави кораба, разкри, че неговото вдъхновение за проекта са космическите кораби. Измервайки 26 фута с 12 фута, Jet Capsule дори разполага с баня, кухня и бар на борда.
Гостите могат да спят в кораба, ако пожелаят, а има и екстри като осветление за настроение, отопление и тераса за слънчеви бани.
Лодката може да бъде напълно персонализирана от клиентите, с налична бронирана версия. Примерите за персонализиране включват дълги пейки, до 12 стандартни седалки или луксозни двойни седалки с накланящо се действие.
Той е оборудван с дизелови двигатели на Yanmar и най-новата система за реактивно задвижване на Hamilton, което означава, че може да достигне скорост до 62 възела (71 mph). Това означава да пресечете Ламанша, който в най-тясната си част е около 21 мили, ще отнеме по-малко от 20 минути. Прозорците, които също могат да бъдат бронирани, са фотохромни и следователно ще реагират на светлината и съответно сменят цветовете си.
Тези, които искат един за себе си, ще трябва да се бръкнат в джоба и да чакат шест месеца, тъй като се правят по поръчка в Неапол.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията