Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево обяви своята новогодишна програма. Началото ще бъде поставено от Алфредо Торес, който на 30 декември ще подобри настроението на гостите с латино ритми. Концерт-коктейлът ще бъде в бална зала „Зевс“.

В последния ден на 2022 г. домакините организират празнична вечеря с музикално – развлекателна програма (DJ, фолклорна програма и танцувално шоу) с участието на Теди Генев.

Допълнителен куверт осигурява достъп на гостите до новогодишната програма в зала „Зевс“, където всички ще се насладят на хитовете на звездата на българската поп музика Мария Илиева и тържествено ще посрещнат 2023 г.

5 тематични вечери в „Терма вилидж“ през октомври, Васил Найденов ще гостува през ноември

На 1 януари за домакините организират брънч на бюфет с интернационална кухня, а в първия ден на новата година ще бъде даден музикален старт с ЛОКДАУН ПАРТИ БЕНД – концерт-коктейл в бална зала „Зевс“.

Новогодишните пакети са с 3 и 4 нощувки, като по време на своя престой гостите могат да се наслаждават на спокойствието, както и на спортните и СПА възможности, които 5-звездните хотели „Терма палас“ и „Еко Терма“ предлагат в комплекса.

Всички актуални предложения може да откриете ТУК.

За резервации +359 882 97 50 56
reservations@thermavillage.com
Сподели публикацията