Slide
Slide

Кранево. Музикалната легенда на България Васил Найденов отново ще гостува на ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево и ще зарадва гостите с бутиков концерт. Това ще стане на 12 ноември. В ход са вече резервациите не само за участието на Васил Найденов, която може да бъде комбинирана и с настаняване в хотела, но и за предстоящите октомврийски оферти.

Васил Найденов гостува в Терма вилидж и през ноември м.г., когато гостите получиха истински букет от брилянтните му хитове

Сред новите предложения тази есен са 5 тематични вечери през октомври. Още в първия ден на десетия месец на годината за гостите е организирана сръбска вечер. На 8 октомври ще има ориенталска вечер, на 15-ти – италианска, на 22-ри – българска, на 29-ти – мексиканска.

Припомняме Ви, че ваканционно селище „Терма вилидж“ разполага с два петзвездни хотела – „Терма палас“ и „Еко Терма“. Част от комплекса са СПА центрове и спорни игрища и зали, които дават възможност за пълноценна и здравословна почивка по всяко време на годината. Есенните предложения са с отстъпки до 55% и с атрактивни бонуси.

Всички актуални предложения може да откриете ТУК.
За резервации +359 882 97 50 56
reservations@thermavillage.com
Сподели публикацията