Снимка Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище „Албена“ вдига бариерите си за посетители от днес. Припомняме Ви, че курортът затвори временно средата на март, като с този ход искаше да съхрани здравето на своите служители, гости и партньори. Комплексът, с 50-годишна история, за първи път остана изцяло затворен за 50 дни заради пандемията COVID-19! От днес – 6 май, бариерите ще бъдат премахнати, а външни лица ще могат да го посещават. Паркингът ще бъде по 5 лева на ден, информират от дружеството.

Ще измерват температурата на всички, които влизат в Албена. Курортът излезе с процедури и мерки за безопасна почивка

„Макар и хотелите все още да са затворени, всеки решил да се разходи из любимата Албена, ще има тази възможност. Какво по-хубаво в този момент от една зареждаща разходка, започваща от дивата и красива природа на Националния резерват Балтата и завършваща с безкрайната златиста плажна ивица, преливаща през бялата пяна на морските вълни в необятна тюркоазена красота, докосваща небето?“, споделят от комплекса. До дни ще отворят и спортни обекти в курорта. От 12 май ресторант Tex Mex Beergarden ще бъде на  разположение с любимите вурстчета и освежаваща немска бира.

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията