След 50 дни: Курортът “Албена” днес вдига бариерите си за посетители
След 50 дни: Курортът “Албена” днес вдига бариерите си за посетители
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище “Албена” вдига бариерите си за посетители от днес. Припомняме Ви, че курортът затвори временно средата на март, като с този ход искаше да съхрани здравето на своите служители, гости и партньори. Комплексът, с 50-годишна история, за първи път остана изцяло затворен за 50 дни заради пандемията COVID-19! От днес – 6 май, бариерите ще бъдат премахнати, а външни лица ще могат да го посещават. Паркингът ще бъде по 5 лева на ден, информират от дружеството.

Ще измерват температурата на всички, които влизат в Албена. Курортът излезе с процедури и мерки за безопасна почивка

“Макар и хотелите все още да са затворени, всеки решил да се разходи из любимата Албена, ще има тази възможност. Какво по-хубаво в този момент от една зареждаща разходка, започваща от дивата и красива природа на Националния резерват Балтата и завършваща с безкрайната златиста плажна ивица, преливаща през бялата пяна на морските вълни в необятна тюркоазена красота, докосваща небето?”, споделят от комплекса. До дни ще отворят и спортни обекти в курорта. От 12 май ресторант Tex Mex Beergarden ще бъде на  разположение с любимите вурстчета и освежаваща немска бира.

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията