Кранево, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. „Съмъртийм“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Робинзон“, община Несебър, област Бургас. Концесионерът се избира за срок от 15 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 66 089,66 лв. без ДДС. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 4,50 на сто без ДДС. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за срока на концесията са в размер на 56 862 лв. с ДДС.

„Съмъртийм“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Кранево – централен“, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 119 387,74 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 6,10 на сто. Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за срока на концесията в размер на 35 892 с ДДС

Русия въведе електронни визи за българите

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Сахара 2“, община Варна, област Варна.  Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 38 154,42 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 6,00 на сто. Инвестициите, свързани с подобряване на облика и с организация на санитарно- хигиенното поддържане на морския плаж за срока на концесията са в размер на 144 313,20 лв. с ДДС.

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Офицерски – запад“, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 2.00 на сто без ДДС. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 14 662,22 лв. без ДДС.

Чудесна новина за хотелиерите по Черноморието, пада карантината за румънците при завръщането си от България

„Кънпет 17“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Офицерски – изток“, община Варна, област Варна. Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 2,20 на сто без ДДС. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 18 858,96 лв. без ДДС.

„ПАЛМА 2019 ТОТАЛС“ ДЗЗД е определен за концесионер на морски плаж „Кранево юг- 1“, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 22 164,98 лв. без ДДС. Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 10,50 на сто. Инвестициите, свързани с подобряване на облика на морския плаж, са в размер на 46 887,60 с ДДС за срока на концесията.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията